Nine Star Ki

You are a sky full of stars

Nine Star Ki is een oude Chinese astrologievorm en betekent “energie van de negen sterren”.

Het is gelinkt aan de Feng Shui. Feng Shui gaat over energie in je huis en Nine Star Ki gaat over de energie die er was toen je geboren werd. Dit hangt samen met de stand van de planeten, de zon en de maan op het moment dat je geboren werd.

Nine star ki is gebaseerd op de oosterse 5-elementen leer. De elementen in de leer zijn water, hout vuur, aarde en metaal. Deze 5 elementen volgen elkaar op in een voedende reeks: water voedt hout, hout voedt het vuur, de restanten van vuur voeden de aarde, aarde is de voedingsbodem voor metalen en de metalen geven voeding aan water.

Er is ook een controlerende reeks: water blust vuur, vuur smelt metaal, metaal hakt hout om, hout maakt de aarde kapot en aarde vertroebelt water.

origineel hartje
5BDF1AD2-5423-40AF-9676-980D3A102DC5
IMG_8141

Jouw eigen Blauwdruk

Nine Star Ki werkt met deze 5 elementen en daarbinnen zijn 9 verschijningsvormen.

Aan de hand van je geboortedatum weten we welke cijferreeks bij jou hoort en welke elementen en bijbehorende verschijningsvormen jij dus in je hebt. Hiermee dus ook wat jouw eigen Nine Star Ki Blue Print is.

Zo leer je over hoe je bent, wat je behoefte zijn, wat je nodig hebt en wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Het vertelt je ook waarom je soms tegenstrijdigheden voelt omdat je in het ene element een hele andere behoefte kan hebben dan in het andere element. Die tegenstrijdigheden in jezelf kunnen lastig zijn, maar als je eenmaal weet waarom ze er zijn en wat het je oplevert, kan dat voor veel opluchting zorgen.

De inzichten in jezelf geven je ook weer inzichten in je partner en kinderen als je hun elementen ook weet. Natuurlijk is het zo dat je opvoeding en levenservaring enorm meespelen in hoe je je ontwikkelt door het leven heen. Echter dat verandert je Blauwdruk niet.

origineel hartje

Het mooiste wat je kunt zijn is jezelf.

Nine Star Ki helpt je om jezelf te begrijpen en je de weg te wijzen naar je ware ik.

Want het mooiste wat je kunt zijn is jezelf!!

Tijdens een 1e consult bij mij krijg jij jouw eigen Nine Star Ki Blue print mee naar huis. Deze informatie is ontzettend waardevol en geeft je inzicht in jezelf maar kan je ook helpen zodat een ander je beter begrijpt en weet wat jij nodig hebt.

Voor gezinnen, weet ik uit ervaring, geeft het veel herkenning en begrip voor elkaar en daarmee ook een stukje rust en harmonie. Daarnaast is de informatie ook heel waardevol om te delen met school of werk.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Benieuwd naar jouw eigen Nine star ki Blue print? Ik help je om de weg te wijzen naar jouw ware ik.

Scroll naar boven