Zwangerschap en kinderwens

Een verbinding voor altijd

Zwanger zijn is een bijzondere ervaring, het is een belangrijke periode in je leven. Nei therapie kan ondersteunend zijn om klachten die tijdens de zwangerschap ontstaan te verminderen. Denk aan aanhoudende misselijkheid, veel harde buiken, pijn in je bekken of een steeds terugkerende blaasontsteking. Daarnaast helpt het je ook om meer ontspannen te zijn tijdens je zwangerschap. Angsten en onzekerheden kunnen we behandelen, zodat je meer kunt genieten en vol vertrouwen naar de bevalling toeleeft.

Wat extra bijzonder is, is dat ik tijdens een zwangerschapsconsult ook contact kan maken met je ongeboren kindje. Wat wil jouw ongeboren kindje vertellen? Ligt je kindje bijvoorbeeld in een stuit en wil het maar niet draaien? We kunnen onderzoeken wat hier de oorzaak van is.

Het is een fijne manier om de verbinding met je kindje nog meer verdieping te geven.

Nei therapie is volledig veilig om in te zetten tijdens je zwangerschap en voor en na je bevalling.

origineel hartje
closeup-pregnant-woman-holding-her-belly-wearing-white-dress-standing-field
mother-with-daughter-playing-summer-field

Kinderwens

Een wens, een verlangen… Zwanger worden is een wonder en heel bijzonder. Maar wat als dit niet vanzelf gaat? Waarom lukt het niet om zwanger te worden of om zwanger te blijven?

Iedere maand weer een teleurstelling als het weer niet gelukt is en het vertrouwen wordt steeds kleiner.

Mijn zwangerschappen zijn niet vanzelf gegaan in verband met mijn PCO syndroom. Mijn eerste zwangerschap is ook met medische hulp tot stand gekomen. Ik herken dan ook zeker het verlangen naar een kindje en de emoties, angsten, teleurstelling als het niet lukt en je het gevoel krijgt dat je lichaam je in de steek laat.

In mijn praktijk ondersteun ik jou tijdens een Nei consult en gaan we onderzoeken wat er op energetisch en emotioneel gebied in de weg zit om jullie kinderwens te vervullen. Zodat jij weer het vertrouwen krijgt in jouw eigen lichaam en je angsten en twijfels kunt loslaten.

origineel hartje

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Ik kijk graag met jou samen naar datgene wat jij mag loslaten en naar wat jouw ongeboren kindje jou graag wil vertellen.

Scroll naar boven