NEI en de biotensor

Wat is NEI?

Nieuw Emotioneel Inzicht is een energetische werkwijze die zich richt op de oorzaak en motivatie van gedrag en het loslaten van blokkades en belemmerende overtuigingen.

Nei is een methode om het onbewuste bewust te maken. Stel je ervaart een klacht of loopt tegen een probleem aan waar je de reden niet van weet. De oorzaak zit vaak heel diep (onderbewustzijn) maar is niet zichtbaar (bewustzijn).

Herinneringen uit ons leven (zelfs nog bij je moeder in de buik) zijn opgeslagen in ons onderbewustzijn. Soms als onverwerkte emotie. Soms als beslissingen of overtuigingen.

Deze onverwerkte emoties kunnen je in je latere leven invloed uitoefenen op hoe je je voelt, je keuzes, je gedrag en in je lichaam. Dat uit zich vervolgens weer in ongewenst gedrag, ongewenst gevoel of fysieke klachten.

Ons onderbewustzijn zal alles doen om ons te beschermen tegen deze pijnlijke ervaringen uit het verleden. Dit heeft het al eerder ervaren en toen niet kunnen verwerken.

Het lichaam slaat deze herinneringen van onverwerkte emoties op in het cel geheugen van verschillende organen tot deze opnieuw getriggerd worden. Je lichaam herkent deze emoties en zal hierop reageren.

origineel hartje
peaceful-view-morning-light
Foto bij Nei en de biotensor (2)

Hoe werkt het?

Nei werkt met de biotensor als energetisch meetinstrument om deze onverwerkte emoties en herinneringen op te sporen. Alles is energie en energie communiceert met energie door middel van frequenties. Is een lichaam in balans dan is er een harmonieuze frequentie meetbaar. Is er sprake van een blokkade zoals een onverwerkte emotie dan kan je een afwijking in de frequentie ervaren en meten.

Nei is een zachte vriendelijke manier van therapie zonder lange praatsessies, of het opnieuw beleven emoties. Juist om die redenen ervaren mensen Nei als een prettige therapievorm, zeker voor kinderen.

Vaak zijn 1 tot 3 sessies al genoeg om je klachten te laten verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen. Om jezelf weer in balans te voelen met rust en ruimte in hoofd en lichaam. En je wolkje te laten verdwijnen zodat het zonnetje weer kan schijnen.

origineel hartje

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met mij op als je graag meer informatie wilt of een afspraak wilt plannen.

Scroll naar boven